GolVix hesabını sil
İçindekiler
GolVix hesabını ve verilerini istediğin zaman doğrudan uygulamada silebilirsin.
Uygulamada silme
- GolVix'i aç ve silmek istediğin hesapla giriş yap.
- “Profil” bölümüne git ve “Hesabı sil”i seç.
- Onayla. Güvenlik için senden yeniden giriş yapman istenebilir.
Hesabını silmek App Store aboneliğini iptal etmez. Önce aboneliği iPhone'da Settings → adın → Subscriptions bölümünden iptal et.
E-postayla silme
Uygulamayı açamıyorsan ya da GolVix'i yalnızca misafir olarak kullandıysan, hesabına bağlı adresten (ya da @kullanıcı adını ve giriş yöntemini belirterek) “GolVix hesabımı silin” konusuyla [email protected] adresine yaz. Talebin sana ait olduğunu doğrulayıp hesabı sileceğiz. 90 gün boyunca etkinliği olmayan misafir hesapları otomatik olarak silinir.
Neler silinir
- Giriş kimliğin, profilin, @kullanıcı adın, takma adın ve avatar fotoğrafın.
- İlerlemen, puanların, seviyen, başarımların, istatistiklerin, satın alma durumun, ipucu kredilerin ve soru bildirimlerin.
- Arkadaşların, isteklerin, davetlerin ve push tokenların; diğer oyuncuların arkadaş listelerinden ve sıralamadan kaybolursun.
- Abonelik sağlayıcımızdaki (Adapty) satın alma profilin.
Canlı veritabanımızdan silme hemen gerçekleşir. Kullanılmamış Premium süresi, günlük geçişler ve ipucu kredileri kaybolur ve geri getirilemez.
Neler saklanır
- Ücretsiz dönemi her cihaz ve e-posta adresi için yalnızca bir kez vermek amacıyla kullanılan tek yönlü özetler (okunabilir e-posta ya da cihaz kimliği olmadan).
- Gecikmiş isteklerin verilerini yeniden oluşturamaması için yalnızca eski kullanıcı kimliğinin özetini tutan silme işareti.
- Ödüllü reklam işlemlerinin özetlenmiş kimlikleri ve kullanıcı kimliğinin takma adla değiştirildiği yönetici günlüğü kayıtları.
- Diğer oyuncuların geçmiş maçlardaki kendi sonuçları, senin kimliğin olmadan.
- Apple'ın satın alımların hakkında kendi politikalarına göre tuttuğu kayıtlar.
Ayrıntılar Gizlilik politikasının 10. bölümünde.